2011. augusztus 14., vasárnap

Egy szombati nap

Szombaton miután felébredtünk a Viviéknél fél tiz körül megreggeliztünk, majd egy kis játék a homokozóban a két picivel akikre figyelni kellett, mivel Vivi host szülei elmentek a hegyekbe, szóval mi voltunk és a két rosszaság.
Aztán egy kis közjáték után (valaki megdobott valakit lapáttal vagy valami ilyesmi) és a büntiből szobába zárás után neki álltunk ebédet késziteni. Lasagne volt a menü egy kis paradicsom salátával, amit én készitettem. Aztán, hogy mondván ennyi bünti elég volt mentünk kiengedni a picit a szobából, hogy mehet játszani, de szőrén szálán eltűnt. Kinézek a tárva nyitva hagyott ablakon és ott játszik a homokozóban.:D Simán kiszökött. Mondja Vivien rendben, hagyjuk. Jön be a gyerek, de mintha semmi nem történt volna és ő szeretne kérni egy kis fagyit.:D Mondja Vivi nem kaphat mert kiszökött. Hát persze hiszti miegymás, tanultunk az esetből 10 percre a fürdőbe zártuk, aztán ő megtanulta leckét felkiálltással mehetett nézni a TV-t amig nincsen ebéd.:D
Aztán felkaroltuk Vivien húgát és anyukáját akik most itt nyaralnak és átjöttünk hozzánk. Itt aztán a jó időt ki használva mindenki csinált amit szeretett volna. Ki olvasott és napozott ki a körmét festette és hasonló dolgok mivel a családom nem volt itthon. Aztán épphogy elmentek a vendégek már látom is, hogy a család kocsija beáll a parkolóba.
Tartottunk egy kis sütögetést a kertben mert apuka hozott finom csirke combokat és valami virsli szerűséget, amiből aztán csinált egy kis Barbecue sütögetést. Ami furcsa volt, hogy mindezt salátával és paprikás CHIPS-el tálalták. Hát rendben. Finom volt. Ailsa elment vacsora után egy másik családhoz vigyázni a gyerekekre, úgyhogy Vanessa megkért, hogy vigyázzak a fiúkra este meg a picire akit már ő lefektetett. Rendben. Aranyosak voltak mert elmentek aludni amikor mondtam, és utána egy tiz percre rá már aludtak is. Fárasztó nap volt nekik a hegyekben.
Fél tiz körül aztán felébredt Maud és elkezdett sirni, hogy ő éhes. Hát rendben tápszert már előre bekészitette az anyuka szóval megitattam, betakartam, cumi a szájba és már aludt is. Nincs sok gond ezzel a kislánnyal, igazán jófej és nem szokott sokat hisztizni szóval jó dolgom van.Bár az esti fürdetésnél volt egy kis sirdogálás mert én fürdettem meg és anyuka csak nézte, de ő azt szerette volna ha anyuka csinálja. Aztán megbékélt végül, de az öltöztetést nem igazán szereti úgy általánosan tehát teljesen mindegy ki csinálja úgyis sirás a vége. :D

Ma egyedül vagyunk itthon család elment reggel, délután elmegy Ailsa is szóval enyém a ház. Délután tervezek egy kis sétát a kutyussal aki egyébként nagyon aranyos és okos is egyben.

Puszilok mindenkit

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése